maanantai 10. lokakuuta 2011

Month of Sundays

Syksyn uutuus on suomalainen Month of Sundays. Month of Sundays on suunnitteluduo Iina ja Milla Kettusen lanseeraama tuotemerkki, mikä sisältää vaatekerrat asusteineen päästä varpaisiin.

“Month of Sundays nainen poukkoilee pitkin epätasaisia polkuja ja istuu kiireen keskellä minne tahansa. Hän on spontaani, kiltti ja nauravainen, mutta samalla harkitseva ja hiljaisia hetkiä rakastava. Hän pukeutuu kuten sisarensa, leikitellen vaatteiden yksityiskohdilla ja rakastaen pehmeää ihollaan. Parhaimmillaan hän on sunnuntaisin – siskonsa kanssa.”

"Ensisilmäykseltään hiljainen ja koskematon Month of Sundays -mallisto haastaa katsojan yksityiskohdillaan.Työstetyt ja harkitut yksityiskohdat ja mutkattomasti ajaton muotokieli ovat tuotemerkin vahvuuksia. Näiden lisäksi malliston vahvuus on myös sen korkealaatuisissa materiaaleissa ja tuotannossa, mikä on toteutettu Suomessa ja lähialueilla. Kotimaisen tekstiiliteollisuuden sekä kädentaitojen hyödyntäminen ja tukeminen ovat Month of Sundaysille tärkeää ja myös asia, mitä tullaan jatkamaan tulevissa mallistoissa."
Lue lisää tästä upeasta uudesta merkistä: http://www.monthofsundays.fi/

Busstopista löytyy ihanaa villamekkoa, villahousuja sekä pehmeitä merinoneuleita sekä pipoja! Tervetuloa!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti