torstai 14. huhtikuuta 2011

Nanso Lempivaate


Nanson Lempivaate -malliston keväälle 2011 on suunnitellut Camilla Mikama. Malliston nimi on NYC ja se sisältää mekkoja, paitoja, tunikoita sekä hameen ja housut. Värit ovat voimakkaita, mutta raikkaita. Camillan tyyli on omaperäinen ja tunnistettava; se perustuu epätavanomaisiin leikkauksiin ja kolmiulotteisiin pintoihin.
”Tavoitteenani oli suunnitella kesämallisto, jonka visuaalisessa maailmassa eläisivät päällekkäin vahva ja selkeälinjainen suomalaisuus sekä ajankohtaiset globaalit vaikutteet. Halusin vaatteiden olevan raikkaita, naisellisia ja rentoja – sellaisia, jotka toimivat niin toimistolla kuin terassillakin. Graafisen kuosin perustana on näkymä Empire State Buildingin huipulta. Nappasin kuvan aurinkoisena kesäpäivänä viime toukokuussa. Vaatteiden monikäyttöisyys ja yhdisteltävyys tekevätkin mallistosta toimivan maailmanmatkaajan kesägarderobin. Kenkävaihtoehdoiksi suosittelen tennareita ja korkeita korkoja!”
-Camilla-


Kannattaa käydä myös Lilyn blogissa. Siellä on Lempparilla oma bloggaaja Ria. http://www.lily.fi/palsta/nanson-lempivaatteita

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti