sunnuntai 6. syyskuuta 2009

Uusi kauppa auki!

Uusi kauppa aukesi torstaina 3.9 entistä ehompana!

Kiinnostuneita oli liikkeellä sankoin joukoin. Hyvää palautetta saatiin, kiitos siitä!

Laitamme kuvia kaupasta heti alkuviikolla tänne blogiin, niin pääsee nekin tutustumaan , jotka eivät pääse heti käymään paikan päällä.

5 kommenttia:

 1. Jee! Onnea uudesta liikkeestä. Olisin kiinnostunut kuulemaan, että miten päädyitte perustamaan Busstopin ja Raumalle? Millaista on toimia vaateyrittäjänä? Hyvät ja huonot puolet? Tälläinen aihe sopisi nyt kun uusi liikekkin avattiin, ja oli muuten hieno. :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Anna. Kiva kuulla että kauppa oli hieno.

  Busstop sai alkunsa 7,5 vuotta sitten, kun Elinan kanssa istuskeltiin kahvi pöydässä ja pohdittiin tulevaisuuden suunnitelmiamme. Raumalta puuttui rento vaatekauppa jossa olisi kiva asioida ja jossa olisi trendikkäitä vaatteita. Siispä meidän oli pakko perustaa se itse!

  Olen nyt ollut yrittäjänä yksin neljä vuotta. Janne(mieheni) on ollut suurena apuna siitä asti. Yrittäjänä oleminen on haastavaa, mutta palkitsevaa hommaa. Tottakai on myös huonoja puolia, esim. työ on koko päiväistä, se ei lopu kun kauppa menee kiinni. Mutta ihanat asiakkaat ovat päivien pelastus!

  Tässä on hyvä aihe blogiin, jatketaan tästä lisää myöhemmin. Kiitos Anna! Ja mukavia syyspäiviä!

  VastaaPoista
 3. Kiitos vastauksesta, oli mukava lukea miten liike on saanut alkunsa! Ja aihe on muutenkin kiintoisa, joten jos tästä vielä tulee isompi postaus niin innolla odottelen!

  Piti vielä kysäistä, että kuulemani mukaan teille on tulossa Leviksen 501 - naisten boyfriend farkkuja? Koskakohan mahtaa olla esillä asti?

  VastaaPoista
 4. Missäs ne kuvat on uudesta kaupasta!!?! :D Haluu jo nähdä!!

  VastaaPoista
 5. Moi Anna. 501 on tulossa syyskuussa, mutta tarkempaa päivää en osaa sanoa. Yritetään laittaa tänne blogiin heti viestiä, kun saapuvat!

  Moi Sammy's point. Kuvat on vihdoinkin esillä! Valitamme kuvien huonoa laatua, koska Janne napsi ne kännykällä... joten yritämme pikimmiten ottaa kaupasta parempia kuvia!! Kunhan saamme vielä kaikki viimeistelytyöt tehtyä!

  VastaaPoista